Spss 21 Full Tek Link Sorunsuz İndir 32-64 Bit


IBM SPSS 21 Full indir başlıklı bu yayınımızda sizlere istatistik programlarının kralı olan SPSS full sürümünü sunuyoruz. SPSS 21 32&64 BIT FULL sürümleri ile istatistik işlemlerinizi sorunsuz yapabilir ve amacına uygun konularda çalışabilirsiniz. Bilhassa istatistik öğrencileri ve istatistik dersi gören öğrencilerin işine yarayacak olan SPSS full sürümünü aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz...

spss-full-indir
 SPSS bilgisayar programı (İngilizce açılmıyla: Statistical Package for the Social Sciences), ilk sürümü 1968 yılında piyasaya verilmiş istatistiksel analize yönelik bir bilgisayar programıdır. Günümüzde en son versiyon 20 olan sürümü kullanımdadır ve adı PASW olarak değiştirilmiştir.
Özellikle Sosyal Bilimlerde, pazar araştırmalarında, sağlık araştırmalarında başta anket şirketleri, hükümetler ve eğitim kurumları olmak üzere pek çok kurum tarafından kullanılan bir istatistik yazılımıdır.
Kullanımı grafiksel bir kullanıcı arayüzüne bağlı olup, açılır menüler yardımıyla kolaylaştırılmıştır. Ayrıca makro dilleri yardımıyla kullanıcı kendi amaçları doğrultusunda programı yönlendirebilmektedir.
SPSS programının Windows, Mac OS X ve UNIX işletim sistemleri için farklı sürümleri mevcuttur. Windows sürümü daha sık güncellenmekte ve diğer versiyonlara göre daha fazla özellik içermektedir.

SPSS-kurulum-nasıl-yapılır

Aşağıda size vereceğimiz linklerden SPSS Full sürümünü indirin ardından işletim sisteminiz 32 bit ise 32 bit olanı 64 bit ise SPSS 64 Bit full sürümünü kurun ve crack dosyasını açın "‘lservrc" isimli dosyayı programı kurduğunuz dizine kopyalayın. Hepsi bu kadar...

spss-indir-full-tek-link

IBM SPSS 21 FULL İNDİR 32 BIT+CRACK
full-sorunsuz-tek-link-program-indir-download



IBM SPSS 21 FULL İNDİR 64 BIT+CRACK
full-sorunsuz-tek-link-program-indir-download


Share this:

2 yorum :

  1. link silinmiş gürkan kardeş

    YanıtlaSil
  2. Spss 21 Full Tek Link Sorunsuz Indir 32-64 Bit
    -
    Full Programlar Indir >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Spss 21 Full Tek Link Sorunsuz Indir 32-64 Bit
    -
    Full Programlar Indir >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Spss 21 Full Tek Link Sorunsuz Indir 32-64 Bit
    -
    Full Programlar Indir >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

 
Copyright © Full Programlar indir. Designed by OddThemes & Best Wordpress Themes 2018