GTA III Android Apk Full Tek Link Sorunsuz İndir

gta-3-apk-android-full-indir

 GTA 3 Apk indir başlıklı bu yayında sizlere. GTA'nın android mobil işletim sistemleri için hazırladığı oyunu olan GTA III apk full sürümünü sunuyoruz. Daha evvel yine bir Rockcstar games oyunu olan GTA Vice City android full apk başlıklı yayını şurada yapmıştık. GTA 3 apk  da konusu ve karakterleri itibari değişiklik yapmak isteyenler için ideal. Aşağıdan apksını indirebilirsiniz...

gta-3-full-apk-oyun-hakkında-bilgi

 Sonsuza kadar açık-dünya oyun değişti yayılan suç epik.
Liberty City hoş geldiniz. Her şeyin başladığı yer.
  
Rockstar Games tüm zamanların en etkili oyunlarından biri 10. yılını kutluyor. Eleştirmenlerce beğenilen gişe rekorları kıran Grand Theft Auto III yaşam Liberty City karanlık ve keyifsiz yeraltı getirerek, mobil cihazlara geliyor. Büyük ve çeşitli açık dünya ile, yaşamın her ve at will keşfetmek için özgürlük karakterleri vahşi bir döküm, Grand Theft Auto III parmaklarınızın ucunda suç karanlık, ilginç ve acımasız dünya koyar.
Yıldız ses oyunculuk, bir koyu çizgi hikayesi, çarpıcı bir film müziği ve devrimci açık-dünya oyun ile, Grand Theft Auto III, bir nesil için açık dünya türünün tanımlanmış bir oyundur.

gta-3-apk-sistem-gereksinimleri-full-indir

 En az 1 GB ram ve 1 GHZ lık işlemci GTA 3 Full apk sürümünü oynamanız için yeterlidiri. GTA 3 APK sürümü General Mobile Discovery ile test edilmiş ve çalışmştır.

gta-3-full-apk-android-kurulum

 GTA III APK Full sürümünü size vereceğimiz aşağıdaki linkten indirin. Ardından rar içindeki dosyayı çıkarıp 'sdcard/Android/obb/' klasörüne atın ve apk dosyasını kurup oynamaya başlayın.

gta-3-apk-indir
gta-3-apk-indir

gta-3-apk-indir

gta-3-apk-indir

gta-3-apk-full-indir

GTA III APK ANDROID FULL İNDİR-OYNA
full-sorunsuz-tek-link-program-indir-download

http://turbobit.net/8nnrk35uiu61.html

Share this:

Yorum Gönder

 
Copyright © Full Programlar indir. Designed by OddThemes & Best Wordpress Themes 2018