Pes exTReme 2014 v1-Pes 2014 Türkçe Yama Full Tek Link İndir

Pes-exTReme-2014-v1-Full-Tek-Link-İndir

  Pes exTReme 2014 v1 Türkçe Yama Full sürümünü bu yayınımızda sizlerle paylaşacağız. Pes 2014'ün Pes exTReme Türkçe yaması artık sizinle. Pes exTReme 2014 Türkçe Full yamasında PTT 1. ligi ve diğer takımların 280 den fazla yeni yüz,formaları,kramponları ayrıca yeni grafikleri ile oyunu daha güzel bir şekilde oynayabileceksiniz. Bu yama da ne isterseniz var. Pes exTReme 2014 v1-Pes 2014 Türkçe Yama Full indirme linkini yazının devamında bulabilirsiniz.

Pes-exTReme-2014-v1-Full-Tek-Link
  Pes exTReme 2014 v1 İçeriği
 -Resmi güncelleme 1.06 ve DLC 3.00 uyumlu hale getirildi.-280 üzerinde oyuncuya yüz eklendi.-STSL Formalari eklendi.-10'larca yabanci takima forma eklendi.-Ziraat Türkiye Kupasi oyuna eklendi.-En hit menü müzikleri eklendi.-Lig ve kupa logolari HD olarak yenilendi.-STSL ve PTT 1.Lig takimlari en güncel kadrolari ve son transferleri ile yapildi.-Portekiz liginde lisanssiz takimlar lisanslandi ve gerçek logolari eklendi.-Ara dönem kesinlesen transferler yapildi.-Bundesliga eklendi.-Bundesliga formalari eklendi.-PTT Formalari eklendi-Besiktas Vodafone Arena eklendi.(Taraftar pankartlari, reklam panolari, HD çimler ve kale arkasi 3b reklamlar dahil)-Yeni HD toplar eklendi. Toplam 46 adet top.(STSL toplari dahil)-Real madrid, Barca, Milan, Juventus, Bayern Munich, Manchester United gibi bilinen takimlara tezahürat eklendi-20'den fazla HD ve güncel top eklendi. Toplam top sayisi 48 oldu. Içerisinde STSL ve Ziraat Türkiye Kupasi toplari da bulunmakta-Top seçiminde ön izleme görüntüsü yenilendi.-Dünya kupasi topu BRAZUKA eklendi.-PTT 1.lig formalarinin tamami eklendi.-La liga, bundesliga, premier lig gibi bir çok ligin gerçek reklam panolari eklendi.-Ingiltere Premier Lig takimlarinin isimleri, logolari ve formalari düzeltildi.-Bir çok Türkçelestirme çalismasi yapildi (DURAKLAT MENÜSÜ =DURDURMA MENÜSÜ gibi..)-Nike hakem formalari eklendi.-Samp.ligi için formalara “respect” bandi eklendi-Samp.ligi ve copa libertadores ligi için reklam panolari eklendi.-Yeni kaptanlik bantlari eklendi.-Juventus stadina koreografi eklendi-Bazi stadlara kale arkasinda çim için 3b reklam panolari eklendi-Bazi stadlara HD çimler eklendi.-Sampiyonlar ligi, Avrupa ligi kaptanlik bandlari eklendi.-Samp.ligi menüsündeki müzikler yenilendi.-Liglerin replay (tekrar) logolari eklendi.-Mod seçici hazirlandi ve modlar eklendi.-7 adet avatar eklendi.(Online profil için. Messi,Ronaldo, Drogba, GS,FB,BJK,TSC)-GS soyunma odasi eklendi.-TT Arena stadi ayri olarak eklendi. Çimler yenilendi. Kale arkasina 3b reklam panolari eklendi. Stada Türk telekom arena yazilari eklendi.-STSL ve PTT 1.Lig için stad isimleri eklendi.-Sükrü Saracoglu stadi ayri olarak eklendi. Kale arkasi 3b reklam panolari eklendi. Tribünlere taraftar pankartlari eklendi.-Stamford bridge stadi eklendi.-Camp nou stadi eklendi.-Oyunda bulunan ancak kilitli olan 2 stad açildi.-Galatasaray için tezahürat eklendi.-Galatasaray için sahaya giris müzigi eklendi(sereftir seni sevmek)-Fenerbahçe için sahaya giris müzigi eklendi(mohikan)-Besiktas için sahaya giris müzigi eklendi-TT Arena ve Sükrü Saracoglu stadlarina karli çim eklendi( Hava kötü seçildiginde otomatik aktif olacak)-exTReme 14 arayüz tamamlandi.

Pes-exTReme-2014-v1-Full-İndir
  Kurulum aşamasında ilk olarak bilgisayarınızda ki antivirüs programlarını etkisiz hale getirmeniz gerekiyor dosyaları indirip kurulum aşamasına geçeceğiniz zaman. Daha sonra dosyaları rar dan çıkartıyoruz ve exTReme 14 v1 kurulum yazan dosyayı çift çıklayıp çalıştırınız. Daha sonra standart kurulum işlemlerini gerçekleştireceğiz. Bu işlemleri yaparken biraz sabretmeniz gerekmektedir kurulum sırasında hata oluyor gibi gözükse de o sıra kurulum gerçekleştiriliyor lütfen sabırla üç dörti dk bekleyiniz kurulum sırasında. Daha sonra zaten Pes exTReme 2014 bilgisayarınıza kurulmuş olacaktır.

Pes-exTReme-2014-v1-Full-Tek-Link-İndir
Pes exTReme 2014 v1-Pes 2014 Türkçe Yama Full Tek Link 
İndir

full-sorunsuz-tek-link-program-indir-download


Share this:

Yorum Gönder

 
Copyright © Full Programlar indir. Designed by OddThemes & Best Wordpress Themes 2018