Farming Simulator 2013 Titanium Edition Full İndir-Crack-Serial

farming-simulator-2013-titanium-edition-full-indir

 Farming Simulator 2013 Full İndir, Farming Simulator 2013 Titanium Edition Full İndir Crack başlıklı yayınımız ile sizlere başarılı bir simulasyon oyunu sunuyoruz. Uzun süredir pc oyunları kategorisinde yayın yapmadığımızı fark ettik ve başarılı ve sevilen oyunlardan Farming Simulator'un son çıkan oyunu Farming Simulator'u sizlere sunmaya karar verdik. Üstelik Titanium Edition sürümü. Titanium sürümün diğer sürümlerden farkı fazladan 1 adet harita ve yeni araçlar. Farming Simulator 2013 Titanium Edition Full sürümünü yazının devamında bulabilirsiniz...

farming-simulator-2013-full

Farming Simulator 2013: Titanium sizi günümüz çiftçisinin zorlu dünyasına davet ediyor. Çiftçilik hayatının hayvan bakımı (inekler, tavuklar ve koyunlar), hasat, satış gibi zorluklarına göğüs gerin. Devasa bir açık dünyada kendi çiftliğinizi kurmak ve yönetmek elinizde.

Kariyeriniz ilerledikçe 100'ün üzerinde çiftçilik aracının ve makinesinin kontrolünü elinize alın. Bu araç ve makinelerin tamamı endüstrideki en büyük isimlere sadık bir şekilde tasarlandı (CaseIH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Grimme vb.).

Farming Simulator 2013: Titanium ayrıca onlien bir mod ve online hizmetler ile birlikte geliyor. Online ya da lokal ağ ile 10 kişi ile birlikte çiftlik yönetin. Ayrıca oyuncularla mod, araç ve ekipman paylaşabilir ve oyun süresini sonsuza kadar uzatabilirsiniz.

Derin ve güçlü bir simülasyon tecrübesi; geniş, açık dünyası; yepyeni taşıtlar içeren dev filosu ve heyecan verici online imkanları ile Farming Simulator 2013: Titanium, sizi yaratılmış en büyük çiftlik simülasyonuna davet ediyor.

farming-simulator-2013-full-sistem-gereksinimleri

farming-simulator-full-son-sürüm

farming-simulator-2013-full-kurulum

  1. Size vereceğimiz aşağıdaki linkten Farming Simulator 2013 Titanium Ediiton Full sürümünü indirin.
  2. İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkarın.
  3. Ardından .iso dosyasını Daemon Tools yardımı ile sanal sürücü oluşturmak sureti ile açın ve kurulumu yapın.
  4. Key.txt dosyasında yer alan keyi girip oynayabilirsiniz...

farming-simulator-full

farming-simulator-2013-full-tek-link-indir

farming-simulator-ful-2013-indir

farming-simulator-2013-crack-key-indir

farming-simulator-2013-key-indir

FARMİNG SİMULATOR 2013 TITANIUM EDİTİON FULL TEK LİNK İNDİR-KEY

full-sorunsuz-tek-link-program-indir-download



Share this:

Yorum Gönder

 
Copyright © Full Programlar indir. Designed by OddThemes & Best Wordpress Themes 2018