Zor Kazanç Türkçe Dublaj HD Tek Link İndir-izle

zor-kazan-hd-türkçe-dublaj-indir1080p


 Pain&Gain Zor Kazanç Türkçe Dublaj HD Tek link (BRRip XviD) formatında karşınızda. Son zamanlarda pek çok filmi çıkan ve epey tutulan oyunculardan Dwyne Johnson'ın 2013 yapımı filmi olan Zor Kazanç sizin de tahmin edebileceğiniz gibi bir aksiyon,komedi,suç karışımı film. Adam öldürürken güldüren hırsızlık yaparken komiklik yapan Holywood yapımlarından yani. Zor Kazanç filmini Türkçe dublaj olarak aşağıdan indirebilirsiniz.

zor-kazanç-türkçe-dublaj

Daniel Lugo ve Paul Doyle Florida’da yaşayan vücut geliştirme salonunda çok zaman geçiren iki adamdır. neredeyse başka hobileri yoktur. ters giden tesadüfler sonucu ikili bir haraç ağının eline düşerler ve daha da kötüsü işlerin sarpa sardığı bir zengin bir iş adamının kaçırılmasına şahit olurlar. Bir anda olayların ortasında kalırlar. Başları ciddi biçimde beladadır!

Michael Bay tarafından yönetilen filmde Mark Whalberg ve Dwayne Johnson filmin baş rollerini oynuyor. Kadrosunda Anthony Mackie, Ed Harris ve Rob Corddry gibi isimleri de barındıran kara komedi-aksiyon türündeki film 2013′ün öne çıkanları arasında olacak…

zor-kazanç-fragman



zor-kazanç-türkçe-dublaj-film-indir
zor-kazanç-hd-türk.e-dublaj-indir

zor-kazanç-türkçe-dublaj-indir

ZOR KAZANÇ TÜRKÇE DUBLAJ HD TEK LİNK İNDİR

zor-kazanç-türkçe-dublaj


Share this:

Yorum Gönder

 
Copyright © Full Programlar indir. Designed by OddThemes & Best Wordpress Themes 2018