Stick run mobile apk indir

iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir oyun olan Stick Run Mobile, oldukça sürükleyici ve eğlenceli bir koşma oyunudur.

Oyunda amacımız çöp adamın karşısına çıkan ölümcül engellerden kaçmasına yardımcı olmak ve olabildiğince çok fazla puan toplamaya çalışmak.

Farklı yükseltme ve özelleştirme seçeneklerine sahip olan oyunda kendi karakterimiz için birçok özellik satın alabileceğimiz gibi karakterimizin şeklini baştan aşağı değiştirme şansına da sahibiz.

Ayrıca oyunun en eğlenceli yanlarından birisi de arkadaşlarımızla çevrimiçi olarak gerçek zamanlı olarak yarışabilecek olmamız. Bu sayede arkadaşlarınız arasında kimin daha iyi bir koşucu olduğunu görebilirsiniz ve bunu yaparken çok eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Tüm bunların dışında oyun içerisinde yapmanız gereken görevler ve bu görevleri başarıyla yerine getirebilirseniz kazanabileceğiniz başarımlar da yer almaktadır.

Sonuç olarak oldukça sürükleyici, eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyun olan Stick Run Mobile, iOS cihazlarınız üzerinde mutlaka yer alması gereken oyunlardan bir tanesi.

Not: Alternatif olarak ücretsiz bir Android oyunu olan Stick Run oyununu da oynayabilirsiniz.

Programı indir

Share this:

Yorum Gönder

 
Copyright © Full Programlar indir. Designed by OddThemes & Best Wordpress Themes 2018