Adobe Photoshop CC 14 Türkçe Full Tek Link İndir

photoshop-cc-14-full-türkçe-indir

 Adobe firmasının en önemli yazılımları arasında yer alan Photoshop'u hepimiz CS serisi ile çok sevmiştik. Fakat artık CS serisi sona erdi ve Creative Cloud yani Adobe Photoshop CC serisi başladı. Yeni seri ile birlikte pek çok yeni özellikte mevcut. Ayrıntıları ön plana çıkarmak için kullanabileceğiniz akıllı netleştirme özelliği bunlardan yalnızca biri. Aşağıda yer alan linkten tek link full sorunsuz olarak programı indirip kurabilir ardından ister Türkçe ister bir başka dilde Multilanguage  olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Yeni Akıllı Netleştirme

Her seferinde capcanlı ve net görüntüler sağlayın. Şimdi Akıllı Netleştirme sayesinde doku ve ayrıntıları öne çıkarabilir, parazit ve hale efektlerini temizleyebilir ve istediğiniz görünümü tam olarak ayarlayabilirsiniz. Netleştirme için ihtiyacınız olan her şey bu araçta.

Creative Cloud’un bir parçası

Creative Cloud’un bir parçası olan Photoshop CC ile yaratıcı süreciniz daha sorunsuz, daha pratik ve daha bağlantılı bir hal alacak. Uygulamayı tek uygulama üyeliği seçeneğiyle veya diğer tüm yaratıcı araçları içeren Creative Cloud tam üyelik seçeneğiyle alabilirsiniz.

ADOBE PHOTOSHOP CC 14 FULL TÜRKÇE İNDİR

full-sorunsuz-tek-link-program-indir-download

http://turbobit.net/og9u90xls8n6.html

Share this:

Yorum Gönder

 
Copyright © Full Programlar indir. Designed by OddThemes & Best Wordpress Themes 2018