Tekil ve Çoğul Hit (Ziyaretçi) Nedir ?

Tekil ve çoğul hit nedir ?
Çoğunuz bloğunuzun verilerini ölçmek için bazı sayaçlar kullanmaktadır ; ama bu sayaçlardaki tekil hit , çoğul hit nedir ? İşte bu yazımda size bugün bu konu hakkında bilgilendireceğim.

Tekil Hit Nedir ?
Arkadaşlar tekil hit bir günde sitenize kaç kullanıcının girdiğine dair sayaçtır. Örnek vermek gerekirse bir kullanıcı sitenize girdiği zaman o tekil hiti arttırır ve onun Ip adresi kayıt edildiğinden dolayı bugün o kullanıcı tekil hiti arttıramaz.
Çoğul Hit Nedir ?
Çoğul hit ise bir kullanıcının sitenizde ne kadar bulunduğunu gösterir.Bu kişisel olarak gözükmez , yine örnek vermek gerekirse : Bir kullanıcı sitenize girdi (1) bir paylaşımı okudu (2) ardından bir de hakkımda sayfasını ziyaret etti (3) bu kullanıcı çoğul hitinizi 3 arttırdı.

Tekil ve Çoğul Hiti Birbirinden Ayıralım.
Şimdi dikkatlice okuduysanız. Tekil hiti bir kullanıcı günde en fazla 1 arttırabilir. ancak çoğul hitin böyle bir sınırı yoktur çoğu blog yazarı tekil hiti daha üstün tutsabile sitenize giren bir kullanıcının sitenizde hiç dolanmadan çıkması bir anlama gelmez yani tekil hit çoğul hitten ayrılmamalıdır.

Benzer Aramalar:Tekil hit nedir,tekil hit ne anlama gelir,tekil hit neye yarar,çoğul hit nedir,çoğul hit ne anlama gelir,çoğul hit neye yarar,tekil ve çoğul hit nedir,tekil ve çoğul hit ne anlama gelir

Share this:

Yorum Gönder

 
Copyright © Full Programlar indir. Designed by OddThemes & Best Wordpress Themes 2018