SolidCam 2013 Full Tek Link Türkçe İndir Crack-Aktivasyon


Bir ekşi sözlük yorumuna göre SolidCam'ın kullanım amacı şudur:

"2.5/3 eksen frezeleme, hsm, 4/5 eksen pozisyonlamalı ve sürekli frezeleme, torna, c eksen tornalama ve tel erezyon modülleri ile bütün üretim ihtiyaçlarını karşılayan, solidworks’ün türkçe cam modülü.

makine üretimi, elektronik, medikal, tüketici ürünleri, makine tasarımı, otomotiv, uzay ve savunma endüstrisinin yanı sıra plastik enjeksiyon, sac kalıpları ve hızlı prototipleme kuruluşlarında da yaygın olarak kullanılmaktadır."

Programın Sp1 2013 Türkçe tek link 32 ve 64 bit sürümlerini full indirebileceğiniz linki aşağıda arkadaşlar.

Solidcam 2013 Kurulum-Crack-Aktivasyon Yapma


"http://www.youtube.com/watch?v=1Np76U3f1X8

kurulum burada var. crack yaparken yukarıdaki videonun 1,15sn yesine kadar olan kısmını gerçekleştirin. (tüm kurulum ve crack boyunca antivirüs ve net bağlantısını kesin)

ben kurdum sorunsuz çalışıyor (x64 için). programı kurduktan sonra crack dosyası içindekileri, programı kurmuş olduğunuz dizine kopyalayın, daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve başlatırken F8 tuşuna basarak imzasız sürücülere izin verin. ilk önce
'' solidcam2011_sp8_hf1_2012 '' isimli dosyayı çalıştırın ardından '' install.bat '' isimli dosyayı yönetici olarak çalıştırın. ve sonda videonun ilk 1.15 saniyasindeki gibi işlemleri yapın. işlem bu kadardır.

crack in doğru olduğunu kontrol için aygıt yöneticisini açarak evrensel seri veri yolu denetleyici' lerini tıklayın, orada
SafNet inc. HASP key ve SafNet inc. USB key in göründüğünden emin olun... eğer görünüyorsa sizde de program çalışacaktır.

NOT: crack yapmama rağmen program 2. kullanımda yine hata verdi fakat pc yi tekrar başlatıp F8 ile imzasız sürücülere izin verince sorun ortadan kalktı. yani bu programı kullanacağınız zaman her seferinde pc nizi başlatırken imzasız sürücülere izin vermeniz gerekmedir."

Solidcam 2013 Türkçe Tek Link Full 32&64 Bit İndir

adobe_cs3_flash_turkce_tek_link_indir




TURBOBİT'TEN NASIL DOSYA İNDİRİLİR?

Share this:

1 yorum :

  1. Solidcam 2013 Full Tek Link Türkçe Indir Crack-Aktivasyon
    -
    Full Programlar Indir >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Solidcam 2013 Full Tek Link Türkçe Indir Crack-Aktivasyon
    -
    Full Programlar Indir >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Solidcam 2013 Full Tek Link Türkçe Indir Crack-Aktivasyon
    -
    Full Programlar Indir >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

 
Copyright © Full Programlar indir. Designed by OddThemes & Best Wordpress Themes 2018