Facebook Hesap Silme

Günümüzde internet giren neredeyse her evde Facebook kullanan birileri kesinlikle var. Akıllı telefonlar ve sunulan yeni uygulamalar ile artık cebimizden çıkmayan Facebook bazılarımız için sıkıtı hale gelmiş olabilir. Dünya çapında 1 Milyar üye barajını aşan ilk ve tek site olan Facebook bu başarısı takdire şayan. Fakat gün geçtikçe kullanıcılar sıkılıyor ya da artık özel bilgilerini dış dünyaya sunma isteğinden vazgeçiyorlar. Bu sebeple Facebook hesap silme işlemi yapmaları gerekiyor. Twitter ile birlikte internet aleminin en büyük sosyal mecrası Facebook hesabınızı silmeniz için sizlere en basit ve kısa şekilde nasıl bir yol izleyeceğinizi anlatacağız.
Facebook ile olan ilişkinizi kesmek istiyorsanız ilk yapmanız gereken şey tabii ki Facebook hesabınızı silmek olacaktır. Fakat kısa bir süre ara vermek istiyorsanız, hesabınızı silmenize gerek yoktur. Hesabınızı belirli bir süre dondurarak kullanıma kapatabilir, sonrasında ise dönüş yaptığınızda kolay bir şekilde açabilirsiniz. Bu konu ile ilgili yazımızı daha sonra sizlere sunacağız. Bu yazımızda sizlere tamamen ilişiğinizi kesmeniz adına Facebook hesap silme işleminden bahsediyoruz.
Öncelikle silmek istediğiniz hesap ile oturum açmanız gerekiyor. Oturumu açtıktan sonra aşağıdaki adımları sırasıyla yaparsanız, sorunsuz bir şekilde silme işlemini tamamlayabilirsiniz. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra tarayıcınızın adres çubuğuna http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account giriş yapın. Unutmayın ki silmek istediğinizin hesabın açık olması gerekiyor.

Share this:

Yorum Gönder

 
Copyright © Full Programlar indir. Designed by OddThemes & Best Wordpress Themes 2018